Prolećno sređivanje stana

Stiglo je i proleće, a sa njim i nova sređivanja Vaših objekata za stanovanje.
Kada sam započeo ovaj posao, ni na jednu mušteriju nisam nikada gledao kao da je samo mušterija u pitanju, nego sam se oduvek trudio da ostavim odličan utisak, pa da iz toga proistekne neko prijateljstvo.

Tako je i sa Katarinom, koja je imala želju da na svom zidu ima prelepu sliku NY preko Bruklinskog mosta. Naravno, Katarina je našla nekoliko slika sa starim izgledom New Yorka ( sa zgradama trgovinskog centra ) a i kje su bile u malo lošijoj rezoluciji. Na kraju je uspela da nađe odgovarajuću sliku, u rezoluciji od 1500x539 na 92 dpi, a želela je da se uveliča na visinu od 1 metra i širinu od 180 cm.
Posle uspešne prepiske od nekoliko dana, uspeli smo da je malo sasečemo i iskrojimo baš po meri, a rezultat je, kao što vidite :

I naravno, ostaje samo još komentar :
"Nadam se da se dobro vidi. Doduše, vide se fleke od lepka. Nije vredelo ni ponovno krečenje, fleke su definitivno ostale, samo su posle još jednog sloja boje postale manje vidljive."

Na ovaj komentar, tj. kritiku, ostaje meni kao zadatak da nađem bolji lepak za tapete koji neće ostavljati takve tragove :)