Iskustvo sa tapetom - Nagradna Igra - Akcija


Da se u današnje vreme ne sređuju samo lični stambeni objekti, nego čak i poslovni. Dokaz je sledeći tekst.

Interesantnom pričom me je kontaktirao S.B. iz Srbije sa interesantnom željom za fototapetu. Naime gospodin S. ima prelep restoran u gradu X. i poželeo je da svoj ambijent ulepša sa prelepom noćnom slikom Gradskog trga dužine 3,5m i visine 1,6m. Poslao mi je sliku koju je pronašao na internetu i ona je bila rezolucije 659x410 piksela, velicine 129kb. To je 0,27 mega piskela (današnji digitalci imaju od 5-10 mp). Da priča im srećan kraj, u blizini je bio Čarli koji je slikao baš tu fotografiju u rezoluciji 4288x2848 od 12 mp-a. 
Dakle u ovoj priči S. je imao mogućnost izbora, pa se odlučio za kvalitetniju sliku koju je morao malo platiti fotografu.
Naravno, kada sam uveličao obe slike, vidi se razlika u detaljima. I to je baš ono što Vi treba da nađete, kvalitetnu sliku od koje ćemo zajedno napraviti unikatnu fototapetu za Vas.

Pogledajte razliku.

Slika lošijeg kvaliteta, 659x410
Slika odličnog kvaliteta, 4288x2848


I na samom kraju pogledajte kako izgleda ova kvalitetna fotografija na Blue Back Premiumu



Ako ste pažljivo pročitali ovaj tekst i ako mi odgovorite koji je trg grada na slici X, prilikom naručivanja tapete ostvarujete 10% popusta - Ponuda/Akcija važi do 10.05.2012.