Ode jedna tapeta za Kanadu

Pa moram da se pohvalim, Danica iz Beograda me je kontaktirala u Sredu sa željom da se izradi Foto Tapeta sa slikom Beograda, a sve je poklon za njenog oca koji živi u Kanadi. Ja sam se potrudio i našao 54 slike interesantne, od kojih je Danica odabrala ovu. Uspeo sam da je uveličam, i putem express kurira isporučim za Beograd. U ponedeljak je let za Kanadu, i tapeta je spremna da ulepša jedan Kanadski zid sa Beogradskom slikom. To je dokaz da brzina, vrlina i organizovanost mogu biti od koristi svima.
***********
So I have to commend, Danica, from Belgrade, I was contacted on Wednesday, with the desire to produce Photo Wallpaper picture of Belgrade, and all is a gift for her father who lives in Canada. I have tried and found 54 images of interest, of which Danica chosen this. I did that big, and by express courier delivered to Belgrade. In Monday's flight to Canada, and the wallpaper is ready to beautify a wall with Canadian Belgrade picture. This is proof that speed, virtue and organization may be useful to everyone.


foto tapeta beograd canada kanada free gift fototapet fototapeta new print novi sad stamparija štamparija
Svi se pitate, kako je moguće od neke male sličice sa interneta napraviti veliku sliku a da ne izgubi na kvalitetu ? MOGUĆE je uz posedovanje pravog softvera za to.
Ako se dvoumite oko neke slike, dovoljno je da mi pošaljete na mail sa informacijama koliku tapetu želite.
U vrlo kratkom roku dobićete odgovor sa uveličanom slikom i kako bi ona izgledala.